Η ειρωνική ανάρτηση του Μαρουσάκη μετά το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ

Κλέαρχος Μαρουσάκης

Εχει ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με τα επικίνδυνα φαινόμενα

Σε μία ειρωνική ανάρτηση προχώρησε ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, μετά το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει μια… συζήτηση σχετικά με τα επικίνδυνα φαινόμενα καιρού που έρχονται από Δευτέρα (25.9.2023) στη χώρα μας, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να απαντάει στις αιχμές του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, σχετικά με τις τελευταίες αναρτήσεις τους.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είχε κάνει μια ανάρτηση την Τετάρτη (20.9.2023) κάνοντας λόγο για κακοκαιρία με πολλές βροχές θα χτυπήσει τη Θεσσαλία, λίγες ημέρες μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Σε αυτή την ανάρτηση απάντησε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, χωρίς να κατονομάζει τον συνάδελφό του, λέγοντας ότι «όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο».

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Εντονη χιονόπτωση στην Αρναία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ωστόσο, μετά και το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε μια νέα ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας ειρωνικά «πα, ξύπνιος είμαι, το μοντέλο μας ευθυγραμμίζεται με το έκτακτο. Ή μήπως το έκτακτο ευθυγραμμίστηκε με το μοντέλο μας? Ποιος να ξέρει…»

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μαρουσάκη

«Αλήθεια τώρα??? Βγήκε έκτακτο για επικίνδυνο καιρό??? Μα μερικές ώρες πριν για πόλεμο Μετεωρολόγων διάβαζα και κάτι καρφιά…

Είναι και η Θεσσαλία μέσα στο έκτακτο???

Βρε μήπως και βλέπω όνειρο?

Μπα, ξύπνιος είμαι, το μοντέλο μας ευθυγραμμίζεται με το έκτακτο. Ή μήπως το έκτακτο ευθυγραμμίστηκε με το μοντέλο μας? Ποιος να ξέρει…», αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.