Καιρός: Καλοκαιρινό το σκηνικό την Κυριακή – Που θα σημειωθούν 30αρια

παραλία θάλασσα Θεσσαλονίκη παλιά παραλιακή

Μπαίνουμε σε μία περίοδο απουσίας βροχοπτώσεων

Καιρός: Και τις επόμενες μέρες αναμένεται να συνεχιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα, οι οποίες φαίνεται πως ήρθαν αρκετά νωρίς.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (30/03) στο μεγαλύτερο τμήμα της Ελλάδας ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός. Οι όποιες συννεφιές εμφανιστούν δεν θα φέρουν βροχή καθώς, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, μπαίνουμε σε μία παρατεταμένη περίοδο απουσίας βροχοπτώσεων.

Η Κυριακή (31/03) θα παραπέμπει σε Ιούνιο όπως λέει ο παρουσιαστής, με ηλιοφάνεια ενώ και την Δευτέρα 1η Απριλίου θα έχει πολλή ζέστη για την εποχή με υψηλές θερμοκρασίες.

Καλοκαιρινό το σκηνικό

Συγκεκριμένα το Σάββατο θα έχουμε 25άρια σε ηπειρωτικά τμήματα, μακριά από τη θάλασσα.

Την Κυριακή ο υδράργυρος θα ανέβει και στους 27 βαθμούς σε Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο.

Διαβάστε επίσης  Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Την Δευτέρα υπάρχουν ενδείξεις ότι από τη Θεσσαλία και κυρίως προς την Στερεά και Αν. Πελοπόννησο, δεν αποκλείεται να δούμε θερμοκρασίες μέχρι και 31 βαθμούς το μεσημέρι.

Την Τρίτη (02/04) οι άνεμοι αλλάζουν διεύθυνση και θα κατεβάσουν την θερμοκρασία στη Δυτική Ελλάδα. Αντίθετα, στην ανατολική χώρα θα συνεχίσει να κάνει ζέστη με σχετική δυσφορία μέχρι τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Από τις 4 Απριλίου, υπάρχουν ενδείξεις ότι θα επανέλθει η θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα ενώ μετά τις 6-7 Απριλίου, τα στοιχεία δείχνουν κάποια αστάθεια με βροχές και μπόρες.

Πηγή: reader.gr