ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης 707 ετών σε παιδόφιλο – Κακοποίησε 16 ανήλικα αγόρια που φρόντιζε

Δικαστήριο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ καταδίκασε έναν παιδόφιλο σε 707 χρόνια φυλάκισης.

Ο παιδόφιλος στις ΗΠΑ καταδικάστηκε για κακοποίηση 16 αγοριών, ηλικίας από 2 έως 12 ετών τα οποία και φρόντιζε.

Ο Matthew Zakrzewski, 34 ετών, κρίθηκε ένοχος για 34 κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένων των ασελγών και λαγνικών πράξεων με ανήλικο κάτω των 14 ετών, για την κακοποίηση παιδιών, η οποία περιελάμβανε την παρενόχληση 16 νεαρών αγοριών και την προβολή πορνογραφικού υλικού σε ένα 17ο, ανακοίνωσε η Εισαγγελία της κομητείας Orange.

Ο Zakrzewski σύμφωνα με την New York Post διέπραξε τα φρικτά εγκλήματά του σε περισσότερα από τρία χρόνια από τον Ιανουάριο του 2014, έως τον Μάιο του 2019.

«Καμάρωνα τον εαυτό μου που έφερνα χαμόγελα στα παιδιά σας και όλες οι καλές στιγμές που μοιραστήκαμε ήταν 100% γνήσιες», δήλωσε ο Zakrzewski.

Ο παιδόφιλος έβρισκε δουλειά μέσω μια ιστοσελίδας που πρόσφερε υπηρεσίες φύλαξης και καθοδήγησης παιδιών.

«Η θανατική καταδίκη του ταιριάζει. Σας παρακαλώ μην δείξετε έλεος σε αυτό το ζώο», δήλωσε μια γιαγιά δύο εκ των θυμάτων, σύμφωνα με το ABC 7.

Άλλοι γονείς δήλωσαν ότι έχουν κατακλυστεί με ενοχές που προσέλαβαν ένα «τέρας» για να προσέχει τα παιδιά τους.

Στις τελικές παρατηρήσεις της κατά τη διάρκεια της δίκης, η εισαγγελέας Juliet Oliver αποκάλυψε ότι ο Zakrzewski είχε στον υπολογιστή του ένα «ολόκληρο βιβλίο» για την παιδοφιλία και είχε βιντεοσκοπήσει τα περισσότερα από τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του.

Συνελήφθη στις 17 Μαΐου 2019 όταν ένας από τους γονείς των παιδιών τον κατήγγειλε στην αστυνομία επειδή άγγιξε ανάρμοστα τον 8χρονο γιο τους και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε η κακοποιητική του δράση στα υπόλοιπα παιδιά.

Πηγή: cnn.gr

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμα τρία άτομα για το οπαδικό επεισόδιο στην Βούλγαρη