Κακοκαιρία στη Γερμανία: Τέσσερις νεκροί – Παραμένουν τα προβλήματα στο αεροδρόμιο του Μονάχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόναχο Γερμανία χιόνια δρόμοι

Ανάμεσα στους νεκρούς και ένα 10χρονο αγόρι

Τέσσερις νεκρούς μετράει η Γερμανία σε περιοχές που επλήγησαν τις τελευταίες ημέρες λόγω της κακοκαιρίας.

Έντονα προβλήματα υπάρχουν στους αυτοκινητοδρόμους, όπου η ολισθηρότητα του οδοστρώματος προκαλεί έντονες δυσκολίες στην κίνηση στους αυτοκινητοδρόμους.

Προβλήματα και καθυστερήσεις παραμένουν και στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου οι επιβάτες εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται.

Δείτε επίσης: Κάτοικος Μονάχου στο Thes.gr: «Αυτοκίνητα συγκρούονται μεταξύ τους – Το χιόνι δε θα λιώσει σύντομα» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Βαυαρίας δύο άνδρες σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε φορτηγό, επειδή η «παγωμένη» βροχή προκάλεσε μεγάλη ολισθηρότητα. Το ίδιο φαινόμενο προκάλεσε πολλά ακόμη τροχαία ατυχήματα στην περιοχή του Μονάχου, περιορισμένης ωστόσο σοβαρότητας.

Διαβάστε επίσης  Νέα επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο της Γερμανίας - 21χρονος τραυμάτισε δυο παιδιά

Νεκρό 10χρονο αγόρι

Σε ημιορεινή περιοχή της Σαξονίας, λεωφορείο προσέκρουσε σε εκχιονιστικό μηχάνημα και στη συνέχεια σε δέντρο, προκαλώντας τον θάνατο ενός 10χρονου αγοριού, το οποίο επέβαινε στο λεωφορείο.

Σοβαρά τραυματίστηκαν ο οδηγός και ένας ακόμη επιβάτης. Στη Βάδη-Βυρτεμβέργη ένας 57χρονος άνδρας δεν κατόρθωσε να χρησιμοποιήσει εγκαίρως το σύστημα πέδησης και συγκρούστηκε με λεωφορείο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο αεροδρόμιο του Μονάχου, το οποίο παρέμεινε κλειστό για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, οι πτήσεις διακόπηκαν σήμερα εκ νέου, λόγω του πάγου, ενώ το πτητικό πρόγραμμα παραμένει περιορισμένο.

Πηγή: protothema.gr