Με ειδικά εσώρουχα οι γυναίκες στις Ενοπλες Δυνάμεις της Σερβίας – Απίστευτη διάταξη 

Ειδικά εσώρουχα πρέπει να φορούν οι γυναίκες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Σερβίας, τα οποία παράγονται από στρατιωτικές βιοτεχνίες.

Σύμφωνα με το επίσημο στρατιωτικό φυλλάδιο του Αυγούστου, οι γυναίκες που υπηρετούν στο στρατό της Σερβίας πρέπει τώρα να φορούν ειδικό εσώρουχο με την κωδική ονομασία “Κιλότα Μ-21”.

Αναφέρεται ότι αυτό το εσώρουχο πληροί όλες τις απαιτήσεις του στρατιωτικού κώδικα ενδυμασίας της Δημοκρατίας της Σερβίας.

Αυτό σημαίνει ότι το νέο εσώρουχο για τις γυναίκες μέλη των ένοπλων δυνάμεων προσφέρει άνεση, είναι συμβατό με την στολή παραλλαγής και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ποιότητας.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στα σερβικά ΜΜΕ, παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον από τις γυναίκες για τη στρατιωτική σταδιοδρομία, καθώς πρόσφατα στις στρατιωτικές σχολές μέσης εκπαίδευσης στο Βελιγράδι εισήχθησαν περισσότερες γυναίκες από ό,τι άνδρες. Συγκεκριμένα, στην Ανώτατη Στρατιωτική Ακαδημία, το 34% των δοκίμων είναι γυναίκες, ενώ στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής το ποσοστό των γυναικών ανέρχεται στο 70%.

Σημειώνεται ότι στη Σερβία, ο στρατός είναι επαγγελματικός και οι γυναίκες αποτελούν το 9% των αξιωματικών και το 17% των στρατιωτών.

Πηγή: rthes

Πηγή φωτογραφίας: pixabay