Νέο περιστατικό σε πτήση – Αναστατωμένος άνδρας φώναζε να του ανοίξουν την πόρτα (ΒΙΝΤΕΟ)

αεροπλάνο άνδρας αναστάτωση

Εγείρουν ερωτηματικά τα περιστατικά

Μετά το περιστατικό με την γυναίκα που φώναζε σε πτήση για τον συνεπιβάτη της, στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας αναστατωμένος άνδρας να τα βάζει με τον διπλανό του κατά τη διάρκεια πτήσης.

Συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε σε αεροσκάφος της Ryanair που ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το Ζαντάρ της Κροατίας με τελικό προορισμό τη Βρετανία, όταν ένας επιβάτης σηκώθηκε από τη θέση του και, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση με τον διπλανό του, ζητούσε να του ανοίξουν την πόρτα για να βγει έξω.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο επιβάτης, ένας 27χρονος Βρετανός, διακρίνεται να έχει σηκωθεί από τη θέση του και να φωνάζει σε συνεπιβάτες του. Τότε, ξεκίνησε να κινείται προς την πόρτα εξόδου, ουρλιάζοντας «ανοίξτε μου την πόρτα», όταν δυο άλλοι ταξιδιώτες τον πιάνουν και τον ρίχνουν στο δάπεδο.

Λίγο αργότερα, ο 27χρονος απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος, που ήταν γεμάτο με κόσμο, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κροατία για ένα μουσικό φεστιβάλ, και τέθηκε υπό κράτηση, καθώς φέρεται να επιτέθηκε και σε έναν αστυνομικό, στη διάρκεια της σύλληψής του.

«Η πτήση από το Ζαντάρ προς το Λονδίνο καθυστέρησε, αφού ένας επιβάτης έγινε ενοχλητικός κατά την προετοιμασία της απογείωσης. Ο επιβάτης απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος από την τοπική αστυνομία πριν η πτήση αυτή συνεχίσει με ασφάλεια για το Λονδίνο» ανέφερε εκπρόσωπος της Ryanair για το περιστατικό.

Να σημειωθεί πως κάτι παρόμοιο συνέβη και σε πτήση της American Airlines όταν μια γυναίκα ωρυόταν για τον συνεπιβάτη της.

«Σας λέω, φεύγω και υπάρχει λόγος για τον οποίο φεύγω και μπορείτε είτε να το πιστέψετε είτε όχι», φωνάζει η γυναίκα καθώς βαδίζει προς το μπροστινό μέρος του αεροπλάνου.

«Δεν δίνω δεκάρα, αλλά σας λέω τώρα – αυτός ο μ@λ@κας εκεί πίσω δεν είναι αληθινός», είπε φρικαρισμένη. Στη συνέχεια δείχνει προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι επιβάτες να γυρίσουν για να δουν τι ήταν αυτό που την έκανε να πάθει παροξυσμό.

Διαβάστε επίσης  Πτήση τρόμου: Επιβάτες προσευχόταν και ούρλιαζαν (ΒΙΝΤΕΟ)