Ο Ελον Μασκ προτρέπει τους Αμερικανούς να… ψηφίζουν Ρεπουμπλικανούς

Έλον Μάσκ

Η ανάρτηση στο Twitter που προκάλεσε αντιδράσεις

Την επιρροή του στους Αμερικανούς σχετικά με το τι να επιλέξουν στις εκλογές προσπαθεί να πετύχει ο Έλον Μασκ μέσω του Twitter, από όπου τους προέτρεψε να ψηφίσουν Ρεπουμπλικανούς.

Με μια ανάρτησή του στο twitter, ο Έλον Μασκ ο οποίος δείχνει να νομίζει ότι όλα είναι ένα παιχνίδι, καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν Ρεπουμπλικάνους.

Έγραψε: «Προς ανεξάρτητους ψηφοφόρους: Η κοινή εξουσία περιορίζει τις χειρότερες υπερβολές και των δύο κομμάτων, επομένως προτείνω να ψηφίσετε για ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, δεδομένου ότι η Προεδρία είναι Δημοκρατική. Οι σκληροπυρηνικοί Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικανοί δεν ψηφίζουν ποτέ την άλλη πλευρά, επομένως οι ανεξάρτητοι ψηφοφόροι είναι αυτοί που στην πραγματικότητα αποφασίζουν ποιος είναι επικεφαλής».

Οι χρήστες του μέσου αρχικά πίστεψαν ότι η ανάρτηση ανήκει σε άλλον έναν από τα εκατομμύρια που αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που κάνει ο δισεκατομμυριούχος Μασκ στο twitter να βάλουν στον λογαριασμό τους το όνομά του. Όμως, η ανάρτηση είναι από τον αυθεντικό Έλον Μασκ ο οποίος για ακόμα μια φορά προκαλεί.