Τι απαντά ο γιατρός του Μαραντόνα στις κατηγορίες

Ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, με δάκρυα στα μάτια απάντησε στην κατηγορία περί ιατρικής αμέλειας ως αιτία για τον θάνατο του Αργεντινού θρύλου.

Αφού του έψαξαν το σπίτι αποφάσισε να μιλήσει και τόνισε πως δεν φταίει για τίποτα και πως ο Μαραντόνα έκανε αυτό που ήθελε. Ο θάνατος του Μαραντόνα ερευνήθηκε από την δικαιοσύνη στην Αργεντινή και έτσι έφτασε η στιγμή την Κυριακή το πρωί ο γιατρός του αποφάσισε να μιλήσει.

«Μίλησα με τις αδερφές του, με την Χάνα, με τον Ντιέγκο Τζούνιορ. Ήμουν ένας φαν του Ντιέγκο, τον αγαπούσα. Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και αρκετά παραπάνω. Αυτά που ακούγονται είναι ανοησίες. Υπάρχει μια νομική διαδικασία και προφανώς συμμερίζομαι τον νόμο, μιλάμε για τον Μαραντόνα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι περήφανος που τον φρόντιζα. Του έφερα γιατρούς και του παρείχα όση βοήθεια μπορούσα».

Και συνέχισε «Εδώ δεν υπάρχουν αποφάσεις, υπάρχουν ιατρικά κριτήρια. Όταν κάνεις επέμβαση σε έναν ασθενή για 24,48, 72 ώρες, εξαρτάται από τον ασθενή. Δεν υπάρχει ιατρικό λάθος, ούτε καν από τη νοσοκόμα, ήταν ένα τυχαίο γεγονός που συμβαίνει κάπως έτσι. Μια καρδιακή προσβολή σε ένα ασθενή με τέτοια χαρακτηριστικά. Κάναμε προσπάθειες για να το αποφύγουμε, για να μειώσουμε την πιθανότητα να συμβεί αλλά όχι για να το μπλοκάρουμε.

Η κλινική αντέδρασε άψογα, κάναμε την επέμβαση και είπαμε να μην τον αφήσουμε έτσι. Αλλά καταλάβετε κάτι, δεν μιλάμε για κέντρο αποκατάστασης αλλά για μια παθολογική κλινική. Επωφελήθηκα από τη στιγμή για να κάνω κάτι που δεν εξαρτιόταν από τη θέληση του Νιτέγκο. Επέκτεινα τη νοσηλεία του όσο μπορούσα. Και μετά θα μπορούσαμε να πείσουμε γιατρούς, ανθρώπους αλλά λέγονται πολλές παρανοήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *