Στη 2η Forward Green η εταιρεία Drop Κιοσίδης

Forward Green Drop Κιοσίδης

Θα δώσει δυναμικό παρών στη Διεθνή Εκθεση Κυκλικής Οικονομίας

Την παρουσία της στη 2η Διεθνή Εκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green θα δώσει και φέτος η εταιρεία Drop Κιοσίδης ΑΕ.

Η πρότυπη ελληνική εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, θα συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή της κυκλικής οικονομίας που θα διεξαχθεί στους χώρους της ΔΕΘ το διάστημα 7-9 Μαρτίου 2024.

Η DROP Κιοσίδης, που συμμετείχε και στην πρώτη έκθεση, το 2023, παρέχει λύσεις φιλτραρίσματος σε γεωργία, βιομηχανία και εφαρμογές πόσιμου νερού από το 1971. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, επιφάνειας 9000τ.μ. στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, κατασκευάζει συστήματα φιλτραρίσματος νερού, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες, πριν και μετά την άντληση.

Η εταιρεία αναλαμβάνει συνεχώς και με επιτυχία έργα φιλτραρίσματος νερού σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις και συστήματα άρδευσης/ύδρευσης.

Συνεργάζεται με πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αμερική. Χάρη στην πολυετή εμπειρία της, την υψηλή ποιότητα και τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή, εγκατάσταση και τεχνική συντήρηση συστημάτων φιλτραρίσματος νερού στη γεωργία και τη βιομηχανία, προσφέροντας απρόσκοπτη λειτουργία με ελάχιστη επίβλεψη.

Στη διάρκεια της Εκθεσης Forward Green μπορείτε να βρείτε την Drop Κιοσίδης στο Περίπτερο 15 Stand 08 της ΔΕΘ.

Drop Κιοσίδης

Η έκθεση Forward Green

Ηγετικές επιχειρήσεις της ενέργειας και της κυκλικής οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το πολλά υποσχόμενο πεδίο της κυκλικής οικονομίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συναντώνται στο εκθεσιακό δίδυμο της Forward Green και της Renewable EnergyTech από τις 7-9 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με διεθνοποιημένο χαρακτήρα που αποτυπώνεται και στη συμμετοχή εκθετών (άμεσα και έμμεσα) από 15 χώρες, αλλά και με 100 μέχρι στιγμής ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, η Forward Green και η Renewable EnergyTech θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης  FRESKON: Εγκαινιάστηκε το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών - Εκατοντάδες οι εκθέτες (ΦΩΤΟ)

Η 2η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green μεγαλώνει φέτος και εμπλουτίζεται με την 1η Renewable EnergyTech, μία μεγάλου βεληνεκούς και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εμπορική έκθεση αποκλειστικά για την αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας.

Drop Κιοσίδης

Δεκάδες εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (φωτοβολταϊκά, αιολικά, βιομάζα, βιοαέρια, υδροηλεκτρικά, γεωθερμία κλπ) της αποθήκευσης ενέργειας, του υδρογόνου και των “πράσινων” αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης κα, θα είναι οι εκθέτες των δύο διοργανώσεων.

Ξεχωριστή θα είναι η συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα τόσο στο εκθεσιακό επίπεδο, όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις με παρουσία των Δημάρχων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης κτλ.

Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις πλαισιώνουν τις δύο εκθέσεις με σημείο αναφοράς το διεθνές Forum για τις ΑΠΕ, την αποθήκευση και τις πράσινες τεχνολογίες, ενώ στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις έχουν προβλεφθεί και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις.

Η Renewable EnergyTech υλοποιείται σε συνεργασία με το energypress.gr.