Χαλκιδική: Εντόπισαν φυτεία με 140 δενδρύλλια κάνναβης σε ορεινή περιοχή (ΦΩΤΟ)

Χαλκιδική

Συνελήφθησαν δύο άτομα και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους

Φυτεία με περισσότερα από 140 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίσθηκε ορεινή περιοχή στην Χαλκιδική.

Μάλιστα, για την φυτεία στην Χαλκιδική συνελήφθησαν δύο άτομα και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους.

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

“Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίσθηκε στη Χαλκιδική, μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση χθες (8 Αυγούστου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, συνελήφθησαν 2 ημεδαποί άνδρες, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία ημεδαπού συνεργού τους.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Πάνω από 23 οβίδες βρέθηκαν στο εργοτάξιο στην Λέοντος Σοφού – Οι 6 ήταν σε κιβώτιο με σύμβολα των ναζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικότερα, σε ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής, εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένη φυτεία, στην οποία καλλιεργούσαν 148 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 170 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ποσότητα φύλλων κάνναβης βάρους 869 γραμμαρίων, καθώς και εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν, όπως λάστιχα ποτίσματος, σωλήνες άντλησης και δύο δεξαμενές νερού χωρητικότητας ενός τόνου η κάθε μία.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο μοτοσυκλέτες και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου”.

Χαλκιδική