Δεν κλείνουν τα λουτρά Πόζαρ, αναστέλλεται το σφράγισμα των εγκαταστάσεων

Σημαντική η εξέλιξη

Σημαντική η εξέλιξη

Απόφαση αναστολής του κλεισίματος των Λουτρών Πόζαρ και όλων των εγκαταστάσεων των Λουτρών Αριδαίας δόθηκε σήμερα το πρωί στο Δήμο Αλμωπίας   Από δω και πέρα, πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για να μπορέσει η επιχείρηση να πάρει το ειδικό σήμα του ΕΟΤ και όλες τις άδειες, ούτως ώστε για να μην υπάρξει και στο μέλλον παρόμοιο πρόβλημα.  

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού η Λουτρόπολη παίρνει μια σημαντική παράταση ζωής. Υπενθυμίζουμε πως μόλις πριν δυο μέρες υπήρχε απόφαση τα Λουτρά Πόζαρ να κλείσουν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί.    (Κλείνουν τα Λουτρά Πόζαρ – αγωνιώδεις προσπάθειες να βρεθεί λύση) Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπάτση  «υπάρχει αναστολή όλης της απόφασης και όχι μόνο της επικείμενης σφράγισης των Λουτρών.

Αυτό δινει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να γίνει η  Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που δεν είναι απλή και μπορεί να πάρει έως και 1 χρόνο για να ολοκληρωθεί».   Μετά την έκδοση της μελέτης, τα Λουτρά Πόζαρ αναμένεται να λάβουν το απαραίτητο σήμα ΕΟΤ.  Η σημερινή απόφαση χαροποίησε όλη η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι της Αριδαίας μια αποτελούν πηγή εισοδήματος για τη πλειοψηφία των κατοίκων της