Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα – Ερχονται νέες συλλήψεις

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τους χούλιγκαν που πήραν μέρος στα επεισόδια στου Ρέντη από όπου και προκλήθηκε ο θάνατος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης οδηγήθηκε χθες μέσα σε κλίμα οδύνης στην τελευταία του κατοικία στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση 17 ατόμων που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης, δηλαδή τους χούλιγκαν που έκαναν χρήση φωτοβολίδων και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στα επεισόδια στου Ρέντη.

Μέσα σε αυτούς βρίσκονται τουλάχιστον πέντε επικεφαλής συνδέσμων, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων

Διαβάστε επίσης  Eνδοοικογενειακή βία: Περισσότερα από 250 περιστατικά σε 48 ώρες 

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ η έρευνα για τον εντοπισμό των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αποτέλεσμα των οποίων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.
 

Πηγή φωτογραφίας: Εurokinissi