Κολωνός: Στη φυλακή Μίχος και «Μιχάλης» για τον βιασμό της 12χρονης – Εκτός η μητέρα και άλλοι 17 καταδικασθέντες

Ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό θα αφεθούν οι 17 καταδικασθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Το δικαστήριο έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση για τους 17 καταδικασθέντες της υπόθεσης της 12χρονης από τον Κολωνό, ρίχνοντας αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση.

Έτσι στη φυλακή θα παραμείνουν μόνο ο Ηλίας Μίχος και ο αποκαλούμενος «Μιχάλης». Εκτός φυλακής θα βρεθεί άμεσα και η μητέρα της 12χρονης.

Λίγο νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει να δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις των 17 καταδικασθέντων για αδικήματα όπως γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, απόπειρα γενετήσιων πράξεων και παιδική πορνογραφία.

Το δικαστήριο, τελικά, αποδέχθηκε την πρόταση και έτσι, πλην του Ηλία Μίχου και του καταδικασμένου ως δεύτερου μαστροπού, του αποκαλούμενου «Μιχάλη», οι υπόλοιποι καταδικασθέντες για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης καθώς και η μητέρα της θα βρεθούν εκτός φυλακής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Διαβάστε επίσης  Αναβολή για 22 Μαΐου η αίτηση ακύρωσης για το Flyover

Σε όσους δόθηκε αναστολή μέχρι την έφεση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (κατά περίπτωση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ) και σε κάποιους χρηματικές εγγυήσεις.

Νωρίτερα, το δικαστήριο προχώρησε στη συγχώνευση των ποινών για τον Μίχο και τον «Μιχάλη». Για τον 55χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ αποφάσισε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν 27 έτη κατά συγχώνευση (εκτιτέα τα 20) και για τον 59χρονο πρώην ναυτικό ποινή κατά συγχώνευση 18 ετών.

Πηγή: iefimerida.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi