Μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει το σκυλάκι των παππούδων του

κατοικίδια κορονοϊός

Ο 27χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική

Ο 27χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική

Ενα απίστευτο και βάναυσο περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα. Νεαρός με ψυχολογικά προβλήματα ξέσπασε με πρωτοφανή μανία στο μικρόσωμο σκυλάκι του παππού και της γιαγιάς του και αφού το τραυμάτισε βαριά με μαχαίρι, στη συνέχεια προσπάθησε να το κάψει ζωντανό.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι των δυο ηλικιωμένων στην Καλαμάτα, όπου τρύπωσε ο 27χρονος την ώρα που εκείνοι κοιμόντουσαν. Το άτυχο σκυλάκι τον αναγνώρισε και του έκανε χαρές, αλλά εκείνος άρχισε να το μαχαιρώνει τραυματίζοντάς το τουλάχιστον δέκα φορές. Και ενώ το άτυχο ζωάκι ούρλιαζε από τον πόνο, το περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και προσπάθησε να του βάλει φωτιά!

Διαβάστε επίσης
Σέρρες: Μαθήτρια επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθητή της

Για καλή τύχη του μικρού σκύλου, ο παππούς και η γιαγιά του 27χρονου ξύπνησαν και ο νεαρός το έβαλε στα πόδια, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς στους οποίους τον κατήγγειλαν οι ηλικιωμένοι.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για κακοποίηση ζώου συντροφιάς και έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.