Μήνυσε την Ελενα Ακρίτα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – «Θα της συνιστούσα ψυχραιμία»

Μαρέβα Μητσοτάκη

Η μήνυση έχει κατατεθεί από τις 14 Μαΐου

Ανάρτηση στο X για το γεγονός πως μήνυσε την Ελενα Ακρίτα για συκοφαντική δυσφήμηση έκανε σήμερα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Η μήνυση κατατέθηκε από τις 14 Μαΐου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ανακοινώσει πως θα προσέλθει ως μάρτυρας.

Στην ίδια ανάρτηση και απευθυνόμενη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει «θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου».

Η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου. Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης».

Τι έγραψε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα

Λίγη ώρα νωρίτερα η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, είχε υποστηρίξει σε δική της ανάρτηση στο Facebook ότι δεν είχε λάβει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή από την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

«Δεν έχω πάρει ούτε μήνυση ούτε αγωγή από την Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη. Ίσως αργοτερα… Άλλωστε, έχει δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι θα έρθει μαρτυρας εναντίον μου, έτσι δεν είναι; Κλείνω τα σχόλια την κατανόηση σας, οι λόγοι ευνόητοι».

Στη συνέχεια, η κα. Ακρίτα επανήλθε με νέα ανάρτηση αναφέροντας:

«Μου απάντησε αυτό Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη. (Τουλάχιστον απάντησε η ίδια κι όχι το Πρωθυπουργικό Γραφείο για λογαριασμό της όπως την άλλη φορά – μέγα θεσμικό ατόπημα.

Για την ιστορία, ότι η κ. Μητσοτακη έστειλε εξώδικο στις 5/4 διεκδικωντας μια συγγνώμη την οποία ουδέποτε έλαβε,
Επαναλαμβάνω πως δεν πρόκειται να ζητήσω καμία συγγνώμη. Αυτό που θα ζητήσω είναι η άρση ασυλίας μου όπως δεσμεύτηκα να το κάνω από την πρώτη στιγμή.

Κύριε Πρωθυπουργέ θα χαρώ να τα πούμε από κοντά στα δικαστήρια».

Πηγή φωτό: Eurokinissi