Νέα Ερυθραία: Καταδίωξη μετά από ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης – Χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες

Καταδίωξη που έφτασε ως την Εθνική Οδό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/5) στη Νέα Ερυθραία, μετά από ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι ληστές στη Νέα Ερυθραία να είναι οι ίδιοι από την καταδίωξη που έγινε πριν από μερικές μέρες στον Διόνυσο. Και τότε οι δράστες είχαν καταφέρει να διαφύγουν.

Της νέας καταδίωξης, προηγήθηκαν στιγμές τρόμου για μια γυναίκα στη Νέα Ερυθραία.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε αντιμέτωπη με τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι της τα ξημερώματα. Την απείλησαν πως θα της κάνουν κακό και της ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα και κοσμήματα είχε στο σπίτι. Όπως και έκανε για να μην την πειράξουν. Όταν έφυγαν οι ληστές, εκείνη πρόλαβε να καλέσει την αστυνομία.

Το κέντρο έστειλε στο σημείο την ομάδα ΔΙΑΣ και η καταδίωξη δεν άργησε να ξεκινήσει. Το κυνηγητό των αστυνομικών στους ληστές διήρκεσε έως την Εθνική οδό. Εκεί, οι ληστές άνοιξαν πυροσβεστήρες και κατάφεραν να «τυφλώσουν» τους αστυνομικούς και να διαφύγουν.

Διαβάστε επίσης
Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμό στα Κάτω Πατήσια - Νεκρός ο δράστης

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που πριν από μερικές μέρες είχαν εμπλακεί σε καταδίωξη ύστερα από προσπάθεια διάρρηξης σε σπίτι στον Διόνυσο.

*Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: newsit.gr