Νικόπολη: Συνελήφθησαν δυο 18χρονοι που έκλεβαν μηχανές

Εντοπίστηκε αποθήκη

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο 18χρονων ημεδαπών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δίκυκλο από την περιοχή της Νικόπολης πρώτες πρωινές ώρες της 22-05-2019.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Σεπτεμβρίου 2018 έως μέσα Μαΐου 2019, αφαίρεσε επιπλέον τρεις (3) δίκυκλες μοτοσικλέτες από την περιοχή της Νικόπολης ενώ πλησίον της οικίας του εντοπίστηκε αποθήκη, που την χρησιμοποιούσε ως χώρο αποσυναρμολόγησης των κλεμμένων οχημάτων.

Διαβάστε επίσης
Προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Θερμαϊκού

Σημειώνεται ότι, εντός της αποθήκης βρέθηκε πλήθος εξαρτημάτων αποσυναρμολογούμενων δικύκλων, πινακίδες κυκλοφορίας και κατάλληλος εξοπλισμός – εργαλεία για την αποσυναρμολόγηση, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την απόπειρα κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως