Ο Σ. Κραουνάκης για τους στίχους που έγραψε για τα αρχαία της Βενιζέλου

«Έκανα πλάκα», είπε

Ανάρτηση για το αυτοσχέδιο τραγούδι του, με τον στίχο «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του», έκανε στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

O μουσικός κάνει λόγο για «πλάκα στην αυτοσχέδια Παράβασή μου» υποστηρίζοντας ότι «ο εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός».

«Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του. Ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του» ήταν οι στίχοι που τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Εβγαλε όπλο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ - Ενας τραυματίας από πυροβολισμό (BINTEO & ΦΩΤΟ)

Νωρίτερα είχε μιλήσει για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων και δη την απόφαση της Λίνας Μενδώνη να δώσει άδεια στην ΕΔΕΜ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να λέει «δεν χαίρομαι, μας πέταξαν καυτή πατάτα». Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ακούστηκε ένα θόρυβος στο βάθος, ένα σούρσιμο, αντέδρασε λέγοντας «σπάστα θα πάρει καινούρια η Μενδώνη».

Σημειώνεται ότι έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Αττικό Μετρό, Νίκου Ταχιάου, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του μεταξύ άλλων «αθλιότητα που χειροκροτούν αρχαιολόγοι που απασχολούνται στο ελληνικό δημόσιο και μάλιστα μέσα στον χώρο του υπουργείου