Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Πρόεδρος του ΕΚ, Σασόλι

Αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία ανεβάζοντας και πυρετό

Με πνευμονία νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στο Νοσοκομείο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι.

Στον Πρόεδρο Σασόλι, ο οποίος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία ανεβάζοντας και πυρετό την περασμένη Τρίτη το βράδυ, έγιναν αμέσως τόσο τεστ αντιγόνου όσο και τεστ PCR στα οποία βρέθηκε αρνητικός στην Covid 19, ενώ του συστήθηκε να παραμείνει στο σπίτι για ανάπαυση.

Στην συνέχεια όμως κρίθηκε από τους επιβλέποντες ιατρούς του ότι έπρεπε να νοσηλευτεί. Πριν από λίγο σε μια λιτή δήλωση του εκπροσώπου τύπου του Προέδρου αναφέρεται ότι: «Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο στο Στρασβούργο την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου. Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις διαγνώστηκε με πνευμονία και αμέσως νοσηλεύτηκε. Είναι σε καλή κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου εξαιτίας της ασθένειας του, δεν μπόρεσε να προεδρεύσει την περασμένη εβδομάδα της κορυφαίας διαδικασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την ομιλία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λαίεν για την κατάσταση στην Ευρώπη. Την θέση του είχε λάβει τότε η αντιπρόεδρος Ρομπέρτα Μετσόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *