Θεσσαλονίκη: 34χρονος έκανε διαρρήξεις καταστημάτων με τον 14χρονο (!) γιο του

βιτριόλι ταβέρνα Κηφισιά Αστυνομία καταδίωξη, Θεσσαλονίκη, έβηξε Κορονοϊός σούπερ μάρκετ Νεάπολη αστυνομικός ληστεία

Και μάλιστα, οπλοφορούσαν

Και μάλιστα, οπλοφορούσαν

Τρία άτομα συνέλαβαν χθες, πρωινές ώρες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το παράδοξο, ωστόσο, είναι ότι πέρα από έναν 33χρονο, συνελήφθη και ένας 34χρονος μετά του 14χρονου υιού του, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, απείθειας και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες χθες, οι συλληφθέντες διέρρηξαν τρία καταστήματα σε Σταυρούπολη και Αμπελόκηπους, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σημειώνεται ότι προηγουμένως και ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο, κατά τον εντοπισμό τους από τους αστυνομικούς ανέπτυξαν ταχύτητα και δε συμμορφώνονταν σε σχετικά σήματά τους.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί – σκεπάρνι, ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλων, ένα κατσαβίδι, ένα κλειδί αυτοκινήτου (πασπαρτού), το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ περίπου και διάφορα άλλα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα αφαιρεθέντα από τα προαναφερόμενα καταστήματα.