Τσατραφύλλιας: Διαψεύδει τον Μαρουσάκη για το νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή

βροχές καιρός Θεσσαλονίκη

Υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τα νεότερα στοιχεία

Την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για νέο κύμα κακοκαιρίας από την ερχόμενη Παρασκευή, διαψεύδει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης υποστήριξε ότι «από την Παρασκευή (29.09.2023) και μέχρι την Κυριακή (01.10.2023) τουλάχιστον, θα οδηγηθούμε σε νέα επιδείνωση του καιρού που θα αφορά τα ανατολικά και νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια γεωγραφικά διαμερίσματα, πρόσκαιρα και πιο εσωτερικά στον ηπειρωτικό κορμό με αυξημένο τον κίνδυνο για σφοδρές βροχές – καταιγίδες ικανές να δημιουργήσουν σημαντικότατα προβλήματα.

Οι πιο υψηλές πιθανότητες να συμβεί αυτό εστιάζονται προς Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, ανατολικό Αιγαίο, ανατολικά και νότια παράλια Πελοποννήσου».

Απαντώντας με ανάρτησή του στα social media ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει ότι «τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία».

Διαβάστε επίσης  Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία 

«Προσοχή! Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η είδηση ότι αναμένεται νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή. Τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ωστόσο για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω», έγραψε στο Facebook.