Βροντερό “όχι” για την είσοδο εταιρειών στις λαϊκές αγορές (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

λαϊκές αγορές

Απεργία και διαμαρτυρία παραγωγών και επαγγελματιών

Πανελλαδική διαμαρτυρία πραγματοποιούν σήμερα παραγωγοί κι επαγγελματίες στις λαϊκές αγορές διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο νόμου και τις αλλαγές που προωθούνται.

Η αγωνία τους για το αύριο ήταν έκδηλη στην καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης στη λαϊκή αγορά της Τούμπας.

Οπως λένε και οι ίδιοι, το πλέον κρυγαλέο ζήτημα είναι το “παραθυράκι” που δίνεται σε μεγάλες εταιρείες να μπουν στις λαϊκές αγορές για να πωλούν προϊόντα, γεγονός που θα αλλάξει το χαρακτηριστικό που έχουν, τις χαμηλές τιμές προς όφελος του πωλητή.

“Δυστυχώς η αδιαλλαξία της κυβέρνησης δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Αποδείχτηκε, ότι ο διάλογος που ήθελε, ήταν προσχηματικός, καθώς οι αποφάσεις είχαν παρθεί από νωρίς. Απλά ήθελαν να δείξουν, για τις εντυπώσεις, ότι έχουν καλή διάθεση να συζητήσουν”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης
Τζιτζικώστας: "Οι λαϊκές αγορές πρέπει να είναι στην εποπτεία των περιφερειών της χώρας"

Στη μεγάλη λαϊκή της Τούμπας, οι επαγγελματίες δεν πωλούν προϊόντα, αλλά τα μοιράζουν στους πολίτες που περνούν από το σημείο. Στο πλευρό τους βρέθηκαν σήμερα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

“Χρέος μας είναι να τους σταματήσουμε. Χρέος μας είναι να δώσουμε τον αγώνα μας”, λένε και φαίνεται πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

λαϊκές αγορές

λαϊκές αγορές

λαϊκές αγορές

λαϊκές αγορές

λαϊκές αγορές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *