Παρουσιάστηκε το νέο γλυπτό της παραλίας της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Βρίσκεται στον Κήπο των Γλυπτών Παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στον Κήπο των Γλυπτών το νέο έργο που θα κοσμεί το σημείο και τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα έργο της εικαστικού Μάρθας Παπαγιωτοπούλου, που έδωσε το παρών, όπως επίσης εκπρόσωποι φορέων και αρκετός κόσμου. Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το […]

Βρίσκεται στον Κήπο των Γλυπτών

Παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στον Κήπο των Γλυπτών το νέο έργο που θα κοσμεί το σημείο και τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα έργο της εικαστικού Μάρθας Παπαγιωτοπούλου, που έδωσε το παρών, όπως επίσης εκπρόσωποι φορέων και αρκετός κόσμου.

Στον ίδιο χώρο βρίσκονται, επίσης, τα γλυπτά “3 κύκλοι” του Γιώργου Ζογγολόπουλου, το “Κύμα” του Γιάννη Δελλατόλα, το “Invitation” του Μαρκ Χατζηπατέρα και το “Χωρίς Τίτλο” του Μιχάλη Κατζουράκη.

Το έργο που έχει τον τίτλο “Οριο” απέσπασε το πρώτο βραβείο σε φοιτητικό διαγωνισμό γλυπτικής που προκηρύχθηκε τον Μάιο του 2016 από τον σύλλογο “Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας”, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος.