Η Λούκα Κατσέλη στο Life-Events.gr

Η πρώην υπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης μιλάει για την Κ.Α.Λ.Ο. Τα περίπτερα της 1ης Εκθεσης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, που διεξάγεται το τριήμερο (1-3/11) στην Τεχνόπολη, επισκέφθηκε σήμερα η πρώην υπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη. Η κα Κατσέλη περιηγήθηκε στο χώρο και συνομίλησε με τους εκθέτες, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η πρώην […]

Η πρώην υπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης μιλάει για την Κ.Α.Λ.Ο.

Τα περίπτερα της 1ης Εκθεσης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, που διεξάγεται το τριήμερο (1-3/11) στην Τεχνόπολη, επισκέφθηκε σήμερα η πρώην υπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη. Η κα Κατσέλη περιηγήθηκε στο χώρο και συνομίλησε με τους εκθέτες, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η πρώην υπουργός κατά την επίσκεψή της στο περίπτερο της ΚΟΙΝΣΕΠ Life-Events, μίλησε για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στη χώρα μας η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, πως μία ιδέα που ξεκίνησε το 2011 στο υπουργείο εργασίας, όταν η ίδια ήταν υπουργός, έχει γίνει πράξη.