89 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Συνεχίζουν να μετακινούνται άσκοπα οι Θεσσαλονικείς, με τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ να πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση ασταμάτητα ελέγχους.

Συγκεκριμένα, μόνο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και, μόνο στη Θεσσαλονίκη, καταγράφηκαν συνολικά 89 παραβάσεις των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Πέμπτη 26 Μαρτίου:

για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν (1.113) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα , ως ακολούθως:
(344) στην Αττική,
(92) στην Κρήτη,
(90) στα Ιόνια Νησιά,
(89) στη Θεσσαλονίκη,
(85) στη Δυτική Ελλάδα,
(73) στην Πελοπόννησο,
(70) στην Ήπειρο,
(63) στην Κεντρική Μακεδονία,
(55) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(42) στη Στερεά Ελλάδα,
(40) στη Θεσσαλία,
(32) στο Βόρειο Αιγαίο,
(30) στο Νότιο Αιγαίο και
(8) στη Δυτική Μακεδονία.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Αποζημίωσαν τα θύματά τους και αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της οργάνωσης που "άνοιγαν" σπίτια

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (4.063) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν (7) παραβάσεις και συνελήφθησαν (7) άτομα, ως ακολούθως:
(3) στο Νότιο Αιγαίο,
(1) στην Αττική,
(2) στην Κεντρική Μακεδονία και
(1) στην Κρήτη.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (271) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (280) άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *