Αγία Τριάδα Ηλείας: «Θα σκότωνε κι εμένα αλλά τέλειωσαν τα σκάγια», λέει ο αδελφός του δολοφονηθέντος

Αγία Τριάδα Ηλείας δολοφονία αδελφός 50χρονου

Θύμα και θύτης είχαν συχνά αψιμαχίες

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές του αδελφού του 50χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από έναν 82χρονο στην Αγία Τριάδα Ηλείας.

Ο Α.Μ., ο οποίος ήταν παρών στο τραγικό συμβάν, δήλωσε πως ο δράστης πυροβόλησε τον αδερφό του πισώπλατα, από απόσταση περίπου δύο μέτρων, ενώ αμέσως μετά έστρεψε την κάννη και προς το δικό του μέρος, όμως για καλή του τύχη, είχαν τελειώσει τα σκάγια και έτσι κατάφερε να του πάρει το όπλο από τα χέρια.

Ακόμη, συμπλήρωσε, πως το γεγονός ότι τα ζώα τους είχαν βρεθεί νωρίτερα σε έκταση που παλαιότερα εκμεταλλευόταν ο δράστης, ήταν απλά η αφορμή για το φονικό, καθώς από παλιά θύμα και δράστης είχαν συχνά αψιμαχίες.

Δείτε επίσης: Αγία Τριάδα: Ετσι δολοφόνησε τον πατέρα των τεσσάρων παιδιών ο 82χρονος

Τέλος, ο άνδρας σημείωσε πως ο δράστης οπλοφορούσε εδώ και πολύ καιρό, και ο ίδιος τον χαρακτήριζε δημόσιο κίνδυνο, όμως όπως είπε, κανείς δεν είχε δώσει σημασία μέχρι σήμερα που έγινε το κακό.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμη ένα ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής ομάδας

Να σημειωθεί πως ο 82χρονος πυροβόλησε πισώπλατα και σκότωσε τον 50χρονο συγχωριανό του, γιατί… μπήκαν τα γίδια του στο χωράφι του!

Ο 50χρονος βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει το γάλα που είχε αρμέξει από το κοπάδι του μαζί με τον αδερφό του. Τότε, ο 82χρονος λογομάχησε με το θύμα, γιατί για λίγο τα ζώα του πέρασαν στην δική του έκταση.

Το ήταν ήρεμο και ζήτησε συγγνώμη από τον ηλικιωμένο και μάλιστα όταν τον είδε να κρατάει το όπλο του, φέρεται να είπε: «Τι να κάνω τώρα, δε φταίω εγώ γι’ αυτό σκότωσέ με». Τη στιγμή όμως που απομακρύνθηκε, ο 82χρονος φέρεται να τον πυροβόλησε πισώπλατα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο αδερφός του θύματος, που ήταν παρών, προσπάθησε μάταια να αποτρέψει το κακό και μόλις έστρεψε ο ηλικιωμένος το όπλο και προς την δική του κατεύθυνση, κατάφερε να το αρπάξει και να τον αφοπλίσει.

Πηγή: patrisnews