Αγωνία στην Πρέβεζα για ψαροντουφεκά – Παρασύρθηκε από ψάρι και αγνοείται

Χαλκιδική Θεσσαλονίκη Θεοφάνεια Λιμενικό παραλία

Πως έπεσε στο νερό ο άτυχος 48χρονος

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονου ψαροντουφεκά, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της περασμένης Τετάρτης (7/2) στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδιάς στην Πρέβεζα.

Ο αγνοούμενος, ξυλουργός στο επάγγελμα, είναι πατέρας δύο παιδιών και αρκετά γνωστός στο χώρο των ψαροκυνηγών, με μεγάλη εμπειρία στο ψάρεμα των πελαγικών ειδών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ψαροντουφεκάς χτύπησε έναν μεγάλο τόνο, κατάφερε μάλιστα να τον δευτερώσει και να αφήσει τα βαρίδια στο σκάφος για να μπορέσει να τον ανεβάσει στην επιφάνεια.

Ο άτυχος ψαροκυνηγός όμως μπλέχτηκε στα κορδόνια του μουλινέ και παρασύρθηκε από το μεγάλο ψάρι χωρίς να μπορεί να γίνει αντιληπτή η θέση του από τον βαρκάρη.

Μόλις ο φίλος του συνειδητοποίησε ότι ο 48χρονος ψαροντουφεκάς δεν έβγαινε στην επιφάνεια της θάλασσας, ειδοποίησε το Λιμενικό (γύρω στις 11:00 το πρωί), σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Στο σημείο βρίσκονται σκάφη του λιμενικού, ιδιώτες ενώ μετέχει και ελικόπτερο από αέρος, που «χτενίζουν» την θαλάσσια περιοχή.

Η μόνη ελπίδα που έχουν οι διασώστες είναι να έχει παρασυρθεί και να βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας, αφού δεν φορούσε την ζώνη των βαριδίων.

Πηγή: boatfishing.gr

*Φωτογραφία αρχείου