Αιτωλοακαρνανία: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός, δεμένος με τη γυναίκα του

Θεσσαλονίκη Χαλκιδική Κιλκίς γυναίκα Σαντορίνη απάτη ευρώ Θεσσαλονίκη καραντίνα Χαλκιδική ακορντεόν Θεσσαλονίκη ηρωίνη γυναίκα Πειραιά Βόρεια Ελλάδα Χαλκιδική Θεσσαλονίκη εξαφάνιση Μαρκέλλα βιτριόλι Θεσσαλονίκη ναρκωτικά Τουρκία Βούλα Χαλκίδα γυναίκας Θεσσαλονίκη κορονοϊός επιχείρηση Τρίκαλα Απάτσι Σέρρες Κέντρου Υγείας Βίλια Ηλιούπολη αστυνομικός

Ανθρωποκυνηγητό από αστυνομικούς για τους δράστες

Ενας 91χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Χαλκιόπουλο στην Αιτωλοακαρνανία.

Μάλιστα, η επίθεση σε βάρος των ηλικιωμένων έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μετέδωσε το tempo24.news, ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι. Πρόκειται για 91χρονο άνδρα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής κατά το τελευταίο διήμερο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εμπεσού και αναμένεται κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας στην Αιτωλοακαρνανία, ανάμεσα στα οποία και αυτό της ληστείας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 42χρονος κέρδιζε χρήματα διαθέτοντας αναβολικά για αγώνες bodybuilding

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *