Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το “αντίο” της συζύγου του – “Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα”

Νικολαΐδης

Βαρύ πένθος για την Ελλάδα

Ενα λιτό μήνυμα επέλεξε να αναρτήσει χθες το βράδυ η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπαζή, αποχαιρετώντας τον συνοδοιπόρο της στη ζωή.

Οι στίχοι αυτοί αποδίδονται στην Κορίνα Καλούδη από τη συλλογή «Έπρεπε να το κλέψω» και αναρτήθηκαν στο Instagram της Δώρας Τσαμπαζή.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το "αντίο" της συζύγου του – "Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα"

«Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς»

Σπαρακτική ήταν και η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη η οποία αποχαιρέτησε τον σύντροφο της ζωής της με Ελύτη.

Η σύζυγος του ολυμπιονίκη επέλεξεένα απόσπασμα από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.

«Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει – ακούς; Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς. Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς», γράφει σε story στο Instagram.

Διαβάστε επίσης
Πτώση Phantom: Νεκρός και επίσημα ο κυβερνήτης Ευστάθιος Τσιτλακίδης

Στην ανάρτησή με την οποία έκανε γνωστό τον θάνατό του έγραψε για τη συζυγό του:

Νικολαιδης

«Είχα την τύχη να με αγαπήσει η πιο υπέροχη γυναίκα του κόσμου, το δώρο μου από το Θεό, όπως είναι και το όνομα της, και να αποκτήσουμε μια πανέμορφη οικογένεια.

Έτσι και σε αυτή την ατυχία που με βρήκε, είπα ευχαριστώ, που αν αυτό ήταν γραφτό να έρθει στην οικογένειά μου, δεν βρήκε εκείνη ή τα παιδιά μου. Εγώ έπρεπε να το ανέβω αυτό το βουνό, έχω έπρεπε να σηκώσω αυτό το βάρος. Όχι εκείνοι».