Αλεξανδρούπολη: Σόου από τον καθηγητή που κατηγορείται για παρενόχληση μαθήτριας – «Μου κατεβάζουν τα φτερά»

Αλεξανδρούπολη καθηγητής

Η 17χρονη κατέθεσε πως την θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα

Προϊστορία στις… παράξενες συμπεριφορές φαίνεται πως έχει ο καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη που κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας.

Η καταγγελία της 17χρονης έγινε χθες το πρωί, με τον καθηγητή Βιολογίας στο Λύκειο να συλλαμβάνεται.

Εχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη, όμως με το που βλέπει τους δημοσιογράφους, όπως φαίνεται στο βίντεο του Mega, στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου βγάζει το καπέλο και πλησιάζει με γοργά βήματα.




«Μου κατεβάζουν τα φτερά» τραγουδούσε ο καθηγητής όπως μάλιστα ακούγεται στο σχετικό απόσπασμα, με τη συμπεριφορά του να εγείρει αν μη τι άλλο πολλά ερωτηματικά. Eξω από τα δικαστήρια κάνει την προσευχή, συνεχίζει να μιλά και να τραγουδά, επιδεικνύοντας μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Στο μεταξύ, ο εκπαιδευτικός Α.Κ ευρισκόμενος σε αναρρωτική άδεια εμφανίστηκε την Δευτέρα 8/4 στο σχολείο του προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ανακατανομή των ωρών του σε άλλο εκπαιδευτικό – ανακατανομή απαραίτητη λόγω της μακρόχρονης απουσίας του.




Παράλληλα, μετέβη σε τμήμα διδασκαλίας και απαίτησε από μαθήτρια κάποια χρήματα τα οποία όπως ισχυρίστηκε της τα είχε δανείσει καθώς επίσης και κάποια όργανα από το εργαστήριο φυσικών επιστημών. Η μαθήτρια έντρομη προσέφυγε και ζήτησε προστασία από την διευθύντρια από την οποία και ζήτησε να κλειδώσει την πόρτα ώστε να παρεμποδίσουν τον εκπαιδευτικό να πλησιάσει την ανήλικη.

Δείτε επίσης: Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε καθηγητή που παρενόχλησε 17χρονη μαθήτρια

Στη συνέχεια, κλήθηκε η αστυνομία από τους γονείς της μαθήτριας οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν ενημερωθεί. Η αστυνομία διενήργησε προσαγωγή. Ο εκπαιδευτικός, εις βάρους του οποίου είχε ήδη δοθεί εντολή για διενέργεια ΕΔΕ, βρίσκεται ήδη εκτός σχολικού πλαισίου με προφορική εντολή της ΔΔΕ Εβρου, η οποία θα γίνει έγγραφη μετά την γνωμοδότηση από το ΠΥΣΔΕ.

Διαβάστε επίσης  7 Top προορισμοί Resort Hotels στη Βόρεια Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι η μαθήτρια που κατήγγειλε τον καθηγητή, κατέθεσε πως ο τελευταίος από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 την θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Ο καθηγητής μεταφέρθηκε από το σχολείο σε αστυνομικό τμήμα και το πρωί της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, με τον ίδιο να μην επιχειρεί να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την έξοδό του.

Ο καθηγητής που από την αρχή της χρονιάς διδάσκει Βιολογία σε μαθητές του 3ου Λυκείου της Αλεξανδρούπολης, αφέθηκε ελεύθερος με όρους να μην πλησιάζει το σχολείο αλλά και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

Πηγή: protothema.gr