Αλέξης Γεωργούλης: Τι εκμυστηρεύτηκε στον παιδικό του φίλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλέξης Γεωργούλης

Συνομίλησε μαζί του μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών

Σαν… βόμβα έχει σκάσει η είδηση της καταγγελίας σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Το LIVE NEWS μίλησε αποκλειστικά με έναν φίλο του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος συνομίλησε μαζί του μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών. Ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη δηλώνει πως όλα είναι μία σκευωρία και πως ο Αλέξης Γεωργούλης του είπε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

Δείτε επίσης: Αλέξης Γεωργούλης: “Το ξέρω εγώ το παιδί μου”, λέει η μητέρα του

«Μου είπε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Εγώ το μόνο που ρώτησα σαν φίλος είναι καλά και όλα τα άλλα θα λυθούν, είναι θέμα δικαιοσύνης. Από ό,τι ξέρω ο ίδιος είπε πως ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη, εκείνος θα το κάνει. Είμαστε παιδικοί φίλοι. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ γι’ αυτόν, τον γνωρίζει το πανελλήνιο. Είναι μεγάλη έκπληξη αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ να πιστέψω πως για έναν τόσο θαυμάσιο άνθρωπο ακούγονται αυτά τα πράγματα.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να στέκουν έστω στο ελάχιστο αυτές οι κατηγορίες. Ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει πώς όταν μία τόσο σοβαρή καταγγελία πριν από τρία χρόνια πηγαίνει στον εισαγγελέα επώνυμα και με ιατροδικαστική έκθεση, και δεν κινήθηκε η διαδικασία τρία χρόνια. Δεν ξέρω πώς μπορεί να έγινε αυτό το πράγμα και εμφανίζεται τώρα ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές», τόνισε.

Διαβάστε επίσης  Αλέξης Γεωργούλης: "Αν δεν ήμουν αθώος δεν θα κατέβαινα υποψήφιος"

Ο φίλος του αναφέρει πως είναι περίεργο να εμφανίζονται ξαφνικά τώρα οι καταγγελίες και δηλώνει πως θα έπρεπε να ερωτηθούν και οι πρώην σύντροφοί του για το ένα είχε και απέναντί τους τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές.

Τέλος, είχε να πει: «Παρόλα αυτά, αυτό είναι θέμα Δικαιοσύνης και θα φανεί. Όλοι είμαστε κατά της οποιασδήποτε μορφής βίας και πρώτος και ο Αλέξης που έχω δει σε συνεντεύξεις του, μιλάει γι’ αυτό. Μιλάτε με φίλους του, ενώ αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να μιλήσουν όλες οι γυναίκες που έχουν υπάρξει στη ζωή του ως δεσμοί, γιατί δεν μπορεί τόσα χρόνια να μην έχει αναφερθεί το παραμικρό και στη συγκεκριμένη κοπέλα να έχει τόσο σοβαρή κακοποιητική συμπεριφορά».

Πηγή: megatv.com