Ανδραβίδα: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση – Πυροβόλησε στο κεφάλι τους γονείς, έπνιξε τα παιδιά

Ανδραβίδα φονικό

Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση

Εξελίξεις στην υπόθεση για το έγκλημα στην Ανδραβίδα, όπου ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του ζευγαριού και των δύο παιδιών το απόγευμα της Τετάρτης (2/3). Τι αποκαλύπτει  η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο δράστης πυροβόλησε τον 32χρονο και την 37χρονη σύζυγο του στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε ασφυχτικό θάνατο στα δύο παιδάκια του ζευγαριού, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών. Η τραγωδία στην Ανδραβίδα αποκαλύφθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας!

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Πάτρας, Αγγελική Τσιόλα, που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή, τα αίτια θανάτου του ζευγαριού «προήλθαν από κακώσεις κεφαλής δια βόλιδος όπλου», ενώ τα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία, καθώς ο δράστης είτε με τα χέρια είτε με κάποιο αντικείμενο, προκάλεσε «την απόφραξη των εξωτερικών στομίων των αεροφόρων οδών».

Την ίδια ώρα οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται, με τους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ να προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνθρωπο που θεωρούν ως πιθανό δράστη του εγκλήματος.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *