Απίστευτη κτηνωδία στην Λαμία: Εκαψαν ζωντανό σκύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

άλσος Συκεών αγριογούρουνο Θεσσαλονίκη

Ερευνες της αστυνομίας για τους δράστες

Ενας άνδρα που έκανε την πρωινή βόλτα του στη Λαμία αντίκρισε ένα φρικιαστικό θέαμα, ένα σκυλάκι που ήταν απανθρακωμένο.

Μάλιστα, το σκυλί βρήκε μαρτυρικό θάνατο από την φωτιά που του έβαλαν, είτε με σκοπό να κάψουν το κοντινό άλσος είτε διασκεδάζοντας με το μαρτυρικό θάνατο του άτυχου ζώου.

«Ενημερωθήκαμε, ότι ο δήμος παρέλαβε το πτώμα από το ζωάκι και ότι η αστυνομία κάνει έρευνες σχετικά με το γεγονός το γεγονός που έχει συμβεί. Είναι κατακριτέο από όλους μας γιατί υπήρχε ένας βασανισμός ζώου», δήλωσε η Κωνσταντίνα Φούκα, πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Φθιώτιδας.

Στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοια τέτοια φρικιαστικά περιστατικά, που κάποιοι τα απέδωσαν σε… «πλάκα» του θύτη σε βάρος μιας αθώας ψυχής.

Διαβάστε επίσης  Πέλλα: Ο μαθητής που έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου απειλούσε και εξύβριζε 15χρονη

Στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας κακοποιήσεις ζώων είναι συχνό φαινόμενο, όπως λέει στο MEGA η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου.

«Υπάρχουν κακοποιήσεις πολλές φορές, ζώα τα οποία είναι μόνιμα δεμένα, βρίσκουμε ζώα που είναι παρατημένα στους δρόμους, είναι σύνηθες φαινόμενο στην επαρχία οι εγκαταλείψεις ζώων ή βασανισμένα ζώα να συναντάμε».

Οι έρευνες τις αστυνομίας για να βρεθούν οι δράστες συνεχίζονται, με τις έρευνες πέρα από τη βάρβαρη κακοποίηση του ζώου να εστιάζονται και σε πιθανό εμπρησμό του άλσους της περιοχής.

Πηγή: megatv.com