Απίστευτο: Δασκάλα έδεσε 8χρονο μαθητή με ταινία γιατί δεν ήταν φρόνιμος

ανοίγουν τα σχολεία εξετάσεις

Τι καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού

Μία απίστευτη καταγγελία έγινε για μία δασκάλα που διδάσκει δημοτικό σχολείο του Μασταμπά στην περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού στην Κρήτη η δασκάλα φέρεται να έδεσε το παιδί με χαρτοταινία στην καρέκλα, γιατί δεν ήταν φρόνιμο.

Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρξει «συμμόρφωση και μάθηση ορίων εντός τάξης» όπως φέρεται να είπε.

Το παιδάκι μίλησε για το περιστατικό, έπειτα από μέρες, στη μητέρα του, τυχαία, κι εκείνη ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό. Η κοινωνική λειτουργός, ακολούθως, ενημέρωσε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου κι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζήτησε εξηγήσεις από το σχολείο.

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, επισήμανε στο Cretalive ότι ενημερώθηκε από το δημοσίευμα για το περιστατικό κι επικοινώνησε άμεσα, ενώ πριν δεν είχε καμία απολύτως γνώση του συμβάντος.

Διαβάστε επίσης  Πότε κλείνουν τα σχολεία και πότε ανοίγουν μετά το Πάσχα

Ο κ. Μπελαδάκης τόνισε ότι θα προχωρήσει σε έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη ωστόσο, όπως είπε, σε επικοινωνία που είχε με τη Διεύθυνση του σχολείου, ενημερώθηκε ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο και ότι επρόκειτο για θεατρικό δρώμενο.

Πρόσθεσε δε ότι επελήφθησαν του θέματος οι κοινωνικές υπηρεσίες και ο ψυχολόγος του σχολείου, ενώ είχε ζητηθεί, κατά το παρελθόν, από τη μητέρα να γίνει μία γενικότερη ενημέρωση, χωρίς αυτό να γίνει πράξη.

Πηγή: cretalive.gr