Αράχωβα: Επιμένει η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το χάσκι – «Κακοποιήθηκε από άνθρωπο»

Αράχωβα σκύλος Ολιβερ

Τονίζει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί

Με κομμένη την ανάσα αναμένει το πανελλήνιο τις εξελίξεις της υπόθεσης του 8χρονου Ολιβερ, που κακοποιήθηκε βάναυσα με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει, στην Αράχωβα.

Η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το άτυχο χάσκι στην Αράχωβα, επιμένει ότι ο θάνατος του ζώου προήλθε από άνθρωπο που το κακοποίησε φρικτά. Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν κτηνιάτρους του δημοσίου να αμφισβητούν το δικό της πόρισμα και να μιλούν για θάνατο που προήλθε από επίθεση άγριων ζώων.

Το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι έρευνες για τον θάνατο του χάσκι, φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση. Ειδικότερα, οι έρευνες ξεκινούν από την αρχή και η υπόθεση περνά στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών, αν και πρόκειται για θάνατο ζώου. Στελέχη του τμήματος παραμένουν στην Αράχωβα, ενώ η σορός του Όλιβερ θα μεταφερθεί για ενδελεχή εξέταση σε πανεπιστήμιο της χώρας.

«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα» ανέφερε η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ, το χάσκι στην Αράχωβα, τονίζοντας ότι τα σημάδια στη σορό του «δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά». Η Κλεονίκη Τόλα διαψεύδει όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες ότι ο σκύλος δεν κακοποιήθηκε και πως η δεύτερη κτηνιατρική εξέταση στη σορό του Όλιβερ, διαψεύδει τη δική της.

Δείτε επίσης: Αράχωβα: “Είναι ψυχοπαθής, πρέπει να βρούμε τον δολοφόνο”, λέει ο δήμαρχος για τον κακοποιητή του Ολιβερ

Ειδικότερα, απαντώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει κόντρα μεταξύ των κτηνιάτρων για το αν ο Όλιβερ υπέστη κακοποίηση, η κυρία Τόλα μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξήγησε ότι δεν υπάρχει διγνωμία με τους συναδέλφους του δημοσίου. «Δεν έχει διαψευστεί από πουθενά το δικό μου πόρισμα. Το είδαν σε άλλη χρονική στιγμή και δεν υπάρχει καμία διάψευση» υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ιδιοκτήτρια βενζινάδικου που την απείλησαν με όπλο - "Πάγωσα, είπα δεν έχω λεφτά"

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί. «Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ όταν τον έφερε στο ιατρείο της, η κυρία Τόλα είπε πως ήταν ανάστατος και ζητούσε να βρεθούν οι ένοχοι.

Το «Χαμογέλα και Πάλι!» επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχωβα, η οποία κατηγορήθηκε πως ξήλωσε τις κάμερες στο κατάστημά της, μετά τη δημοσιοποίηση του εγκλήματος. «Με έβρισαν και μου είπαν ότι ξήλωσα τις κάμερες από το μαγαζί μου για να συγκαλύψω τον άνθρωπο που κακοποίησε τον Όλιβερ. Ήρθε κανένας να δει τις κάμερες που έχω στο μαγαζί αν είναι ξηλωμένες;

Οι κάμερες είναι στη θέση τους και η αστυνομία πήρε το υλικό από το καταγραφικό. Όλοι γνωρίζουμε τον Όλιβερ και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος άνθρωπος στην Αράχωβα να συγκαλύψει αυτό το περιστατικό. Η Αράχωβα δεν είναι μικρή κοινωνία για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος το έκανε. Πέρα από τους μόνιμους κατοίκους έχουμε πολλούς τουρίστες το Σαββατοκύριακο», είπε αρχικά, και συνέχισε, λέγοντας:

«Επιπλέον, έχουμε μεγάλο πρόβλημα και με την έλλειψη αστυνομίας. Έχουμε έναν αστυνομικό. Τι να κάνει κι αυτός με τόσο κόσμο και τόσα σπίτια. Παρακαλούμε να μας φέρουν αστυνομικούς. Λένε τώρα, ότι εμείς συγκαλύπτουμε εγκληματίες και κανένας να μην έρθει διακοπές στην Αράχωβα. Ήδη επιχειρηματίες έχουν ακυρώσει κρατήσεις μετά από αυτό το περιστατικό και όλο τον θόρυβο που έχει προκληθεί».

Πηγή: newsit.gr