Αργυρούπολη: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 46χρονος που κακοποίησε άγρια την σύντροφο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Εισαγγελία Θεσσαλονίκη δικαστήρια σαν σήμερα

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 46χρονος στην Αργυρούπολη, ο οποίος πριν από τρεις ημέρες ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη σύντροφο του στέλνοντας την να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στην αστυνομία ο 46χρονος που ξυλοκόπησε με απίστευτη αγριότητα την σύντροφό του στην Αργυρούπολη και καταζητείτο από την περασμένη Παρασκευή.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί εις βάρος του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην ανακρίτρια και πριν από λίγο ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Κατά την είσοδό του στα δικαστήρια ο δράστης αποδοκιμάστηκε έντονα από πλήθος πολιτών για την αποτρόπαια πράξη του.

Χθες το απόγευμα ο 46χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Επί τρεις ημέρες κρυβόταν, φοβισμένος μην τον βρουν οι αστυνομικοί και του περάσουν χειροπέδες, ωστόσο στο τέλος παραδόθηκε στις αρχές και συνελήφθη.

Ο 46χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η 40χρονη σύντροφός του δίνει μάχη στην εντατική να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί προχώρησαν σε κρανιοτομή καθώς τα τραύματα στο κεφάλι από την μανία του 46χρονου της προκάλεσαν σοβαρά αιματώματα.

Χαρακτηριστική της βιαιότητας του ξυλοδαρμού ήταν η πρώτη αντίδραση των γιατρών, οι οποίοι θεώρησαν ότι η κοπέλα είχε τραυματιστεί σε σοβαρό τροχαίο.

Έκκληση για αίμα για την 40χρονη που χαροπαλεύει στον «Ευαγγελισμό»

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφο της, στην Αργυρούπολη, νοσηλεύεται η 40χρονη γυναίκα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

Πριν λίγες ώρες ο Δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε μια ανάρτηση στα social media καλώντας τον κόσμο να δώσει αίμα για την 40χρονη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση

Η ανάρτηση γράφει: «Θα χρειαστούμε αίμα Ο αρνητικό στον Ευαγγελισμό Κλινική ΜΕΘ 4 στο όνομα Δημητρακοπούλου Όλγα. Μπορούν και από άλλες πόλεις να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο της πόλης τους».

Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς

Ο 46χρονος είπε ελάχιστα στους αστυνομικούς, ωστόσο, προκύπτει πως παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη 40χρονη, η οποία υπενθυμίζουμε πως νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος. «Δεν ήθελα να το κάνω. Μαλώσαμε και την χτύπησα. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα».

Η στάση του 46χρονου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του δείχνει ότι προσπάθησε με ψυχραιμία να κρατήσει απόσταση, ειδοποίησε την αδερφή του αντί για την αστυνομία και κρατούσε το κινητό του κλειστό για να μην εντοπιστεί.

Αν και δε συνηθίζεται, επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικά βίαιο άτομο, ζητήθηκε να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να μην κυκλοφορεί ελεύθερος. Αύριο, Τρίτη, μετά τις 09:30 θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Σημειώνεται ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, δεν βρέθηκε οπλισμός.

Η κατακραυγή και το ένοχο παρελθόν του 46χρονου

Η κόρη του δράστη είχε συγκλονίσει νωρίτερα με μία ανάρτηση, στην οποία καταδίκαζε τη συμπεριφορά του πατέρα της.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου. Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος ήταν γνωστός στον κύκλο του για τον επιθετικό του χαρακτήρα, με την πρώην σύζυγό του να ισχυρίζεται ότι είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ξυλοδαρμού και μάλιστα, φέρεται να την είχε μαχαιρώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *