Aσπρόπυργος: Συνελήφθη γυμναστής δημοτικού σχολείου μετά από καταγγελίες για παρενόχληση μαθητών

σχολεία

“Εβαζε τα κορίτσια να κάθονται στα πόδια του”

Γονείς μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου στον Ασπρόπυργο καταγγέλλουν παρενόχληση των παιδιών τους από έναν γυμναστή.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας (6/11) ο 30χρονος γυμναστής συνελήφθη για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση,

Την ίδια ώρα στις Αρχές έχουν ήδη δοθεί οκτώ ένορκες καταθέσεις από γονείς μαθητών που κάνουν λόγο για περιστατικά παρενόχλησης.

Παράλληλα, τα όσα γνωρίζει σχετικά κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν γονείς, ο γυμναστής φέρεται να έχει «πειράξει» περισσότερους απο 50 μαθητές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ο γυμναστής φέρεται να έχει ζητήσει από μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, σηκώνοντας ακόμη και την μπλούζα μιας εξ’ αυτών.

Διαβάστε επίσης  Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης στάβλου που κατηγορείται ότι θώπευσε μαθήτριες - «Επιανε μόνο τα κορίτσια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τη σύλληψη του, ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ο οποίος διέταξε να μεταχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Ασπροπύργου.

Πηγή: protothema.gr