Χαλάνδρι: Στο νοσοκομείο για πέμπτη μέρα ο οφθαλμίατρος τον οποίο πυροβόλησε η πρώην γυναίκα του

Γερμανία Ιωάννινα ΜΕΘ κρούσματα κορονοϊός χώρα Ελλάδα εργαζόμενοι νοσοκομείου Χαλκιδικής Γερμανία Ηλεία Γρεβενά Ελλάδα νοσοκομείου

O ίδιος έχει τις αισθήσεις του και συνομιλεί με τους γιατρούς του

Για πέμπτη μέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο 48χρονος οφθαλμίατρος, που δέχτηκε πυροβολισμό από την 49χρονη πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στο Χαλάνδρι.

Χαλάνδρι: Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά είναι σταθερά βελτιούμενη, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί του να αποφασίσουν να μεταφερθεί από την εντατική στη μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή ελήφθη σήμερα το πρωί. O ίδιος έχει τις αισθήσεις του και συνομιλεί με τους γιατρούς του, ενώ έχει τη δυνατότητα να δεχτεί επισκέπτες.

Τα κατάγματα στο πρόσωπο

Πληροφορίες της τηλεοπτικής εκπομπής ανέφεραν ακόμη πως ο 68χρονος φέρει και κατάγματα στο πρόσωπο, τα οποία μένει να εξακριβωθεί από τι ακριβώς προκλήθηκαν. Αν δηλαδή προηγήθηκε ή αν ακολούθησε κάποια σκηνή πάλης με την κατηγορούμενη.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στον Περιφερειακό - Εμβόλισε περιπολικό

Σημειώνεται πως βγαίνοντας σήμερα από το γραφείο της ανακρίτριας, η 49χρονη φώναξε: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν».

Η κατηγορούμενη παρέμεινε για λίγο στο ανακριτικό γραφείο ωστόσο δεν απολογήθηκε καθώς δεν είχε στο πλευρό της συνήγορο υπεράσπισης. Έτσι, η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *