Χαλκίδα: Στον ανακριτή η 39χρονη για την άγρια δολοφονία του 43χρονου

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα (24/1) η 39χρονη από τη Χαλκίδα η οποία σκότωσε με απανωτές μαχαιριές τον 43χρονο την στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Η 39χρονη στην Χαλκίδα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και άγνωστο παραμένει αν με την απολογία της θα ρίξει φως στα κίνητρα του εγκλήματος.

Η ίδια φέρεται πως είπε στους γονείς της ότι λυτρώθηκε. Από το περιβάλλον της γίνεται λόγος για ένα περιστατικό μεταξύ της 39χρονης και του 43χρονου, που δεν μπόρεσε πότε να ξεπεράσει η γυναίκα, ωστόσο εκείνη διέψευσε τους ισχυρισμούς περί βιασμού.

«Οι γονείς μου παρανόησαν τα όσα τους είπα. Ποτέ δεν τους μίλησα για «βιασμό». Τους είπα απλά για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 15 χρόνια, χωρίς να τους πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό.

Διαβάστε επίσης  Ημαθία: Μαθήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από ιδιοκτήτη στάβλου 

Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, ζήτησα να τους δω κατ’ ιδίαν. Ήρθαν εδώ που κρατούμαι και τους εξήγησα, ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο ήταν τόσο σοβαρό που δεν το ξεπέρασα ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω μόνο στον ανακριτή», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει ακόμη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και για το τηλέφωνο του 43χρονου θύματος όσο και της 39χρονος προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν επικοινωνίες μεταξύ τους και τι είδους.

Την Τρίτη έγινε η κηδεία του 43χρονου σε κλίμα οδύνης.