Χαλκιδική: Κανένα ίχνος από την 26χρονη και την κόρη της – Τι εξετάζει η αστυνομία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 26χρονης γυναίκας και της 3χρονης κόρης της από την περιοχή της Νικήτης στην Χαλκιδική.

Την ίδια στιγμή παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί κανένας ίχνος με αποτέλεσμα να εξετάζεται τώρα το ενδεχόμενο να έφυγαν στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: “Eχουμε προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ενημερώνεται και η Ιντερπόλ”, λέει ο παππούς της 3χρονης

Χθες το απόγευμα, ο 32χρονος πατέρας του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή τους στο Αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής. Όπως ανέφερε η 26χρονη σύντροφός του είχε φύγει την Τρίτη από το σπίτι τους στη Νικήτη Χαλκιδικής, μαζί με το παιδί και δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί της.

Η 26χρονη μαζί με το σύντροφό της ζούσαν μαζί, αλλά δεν είναι παντρεμένοι. Για την εξαφάνιση τους, έχουν ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Αναγεννημένος και πολλά… υποσχόμενος ο Αετός Φούρκας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη γυναίκα και ο σύντροφός της είχαν καβγά πριν της εξαφάνισή της. Αναφέρουν επίσης ότι τα ρούχα και τα παιχνίδια της ανήλικης λείπουν από το σπίτι με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξετάζει το νδεχόμενο η 26χρονη να επέστρεψε στη Γαλλία, που είναι η χώρα καταγωγής της.

Πηγή: cnn.gr