Χίος: Kατέρρευσε δημοτικός σύμβουλος – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο

Χίος ασθενοφόρο

Το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουνίου σημειώθηκε νέο περιστατικό, έλλειψης ασθενοφόρου, αυτη την φορά στην Χίο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα astraparis.gr, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μάρκος Σκούφαλος, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο. Την ώρα που μιλούσε για […]

Το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουνίου σημειώθηκε νέο περιστατικό, έλλειψης ασθενοφόρου, αυτη την φορά στην Χίο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα astraparis.gr, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μάρκος Σκούφαλος, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Την ώρα που μιλούσε για το θέμα της λειψυδρίας ξαφνικά είπε «δεν αισθάνομαι καλά», διέκοψε την ομιλία του κι αμέσως έπεσαν πάνω του άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και ο γιατρός κ. Γιάννης Μαλαφής, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο, επειδή το ένα και μοναδικό της βάρδιας βρισκόταν σε άλλο περιστατικό στο Πυργί και εν συνεχεία στο Θολοποτάμι.

Δημοτικοί σύμβουλοι κατέβασαν από το δημαρχείο, πάνω σε καρέκλα τον κ. Σκούφαλο, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ υποβλήθηκε και στις απαραίτητες εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης  Διαμαρτυρία εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Θεσσαλονίκη - "Καμπανάκι" για τις ελλείψεις