Δολοφονία στο Μενίδι: Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις του εγκλήματος – «Η κοπέλα καλούσε βοήθεια»

δολοφονία στο Μενίδι

Στην 40χρονη είχε χορηγηθεί panic button

Γροθιά στο στομάχι είναι οι περιγραφές των τελευταίων στιγμών που έζησε η 40χρονη η οποία δολοφονήθηκε στο Μενίδι.

Κάτοικος της περιοχής, η οποία έμαθε τα τραγικά νέα από έναν πελάτη της, περιέγραψε τι συνέβη λίγο πριν η άτυχη 40χρονη υποκύψει στα τραύματα της.

Όπως περιγράφει η επιχειρηματίας, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί της, ο πελάτης άκουσε την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Το πρωί έρχομαι 5.10, πίνω τον καφέ μου και μπαίνει ένας πελάτης και μου λέει ‘κλείσε τη πόρτα, μην ανοίγεις την πόρτα γιατί εδώ σκότωσαν μια κοπέλα, εγώ πήρα την Αστυνομία’.




Φοβήθηκα και δεν τον ρώτησα αλλά και μετά μου λέει να μην ανοίξω την πόρτα όμως αυτός πήρε στην Αστυνομία.

Η κοπέλα φώναζε ‘βοήθεια, βοήθεια’ και αυτός φώναξε την Αστυνομία», αναφέρει.

Δείτε επίσης: Δολοφονία στο Μενίδι: Το θύμα είχε κάνει δύο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Να σημειωθεί πως στο σημείο της τραγωδίας έφθασαν άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, έχοντας στην κοιλιά της καρφωμένο ένα μαχαίρι.

Διαβάστε επίσης  Ηλεία: Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια - Συγγενείς της 11χρονης πήγαν να λιντσάρουν τον 37χρονο




Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες στο σημείο για άλλα στοιχεία ή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα είχε κάνει δύο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ηλικίας 50 ετών.

Η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τελευταία το Μεγάλο Σάββατο.

Η 40χρονη είχε καταγγείλει τις επιθέσεις που είχε δεχτεί και δύο μέρες μετά το συμβάν την κάλεσε ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος ενδοοικογενειακής βίας και του απάντησε ότι είναι εντάξει και δεν χρειάζεται κάτι. Οι αστυνομικοί της είχαν προσφέρει safe house για να φιλοξενηθεί προσωρινά, αλλά και να κάνει χρήση του panic button, αλλά αρνήθηκε.

Να σημειωθεί ότι η 40χρονη και ο πρώην σύζυγός της πριν χωρίσουν είχαν μετακομίσει πρόσφατα στο Μενίδι όπου αγόρασαν και σπίτι. Είχαν δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και 15 και 16 ετών.

Πηγή: protothema.gr