«Δράκος των Εξαρχείων»: «Τον απείλησα ότι θα φωνάξω την αστυνομία και απάντησε “good luck”»

"δράκος των Εξαρχείων"

Σωτήρια η επέμβαση ενός άνδρα που βγήκε στο μπαλκόνι

Θύμα του 23χρονου «Δράκου των Εξαρχείων» κόντεψε να πέσει μια 26χρονη κοπέλα, το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης, στην περιοχή του Γκύζη.

Ήταν λίγο μετά τη 1:00 και η 26χρονη πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη συμβολή των οδών Παράσχου και Ασωπίου όταν είδε έναν άγνωστο, νεαρό άνδρα να την παρακολουθεί.

Η κοπέλα τού ζήτησε να απομακρυνθεί αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να την ακολουθεί μέχρι που ένας κάτοικος της περιοχής βγήκε στο μπαλκόνι και του φώναξε να φύγει.

Όπως επισημαίνει η 26χρονη, ο «δράκος» την κοιτούσε επιθετικά και με διαβολικό βλέμμα…

Δείτε επίσης: “Δράκος των Εξαρχείων”: Εξι οι καταγγελίες στην ΕΛΑΣ για απόπειρες βιασμού

«Εγώ πάρκαρα τα μεσάνυχτα στου Γκύζη και όταν βγήκα έξω αυτός ήταν εκεί και μου χαμογελούσε με ένα κουτάκι μπύρα στο χέρι. Τον ρώτησα αν θέλει κάτι και μου είπε ”όχι βόλτα κάνω”. Του είπα καληνύχτα και ξεκίνησα να περπατάω. Αυτός τότε με ακολούθησε. Όταν σταματούσα σταματούσε και αυτός, όταν έστριψα εγώ, έστριψε και αυτός από πίσω μου.

Τότε σταμάτησα και του είπα να προχωρήσει. Μου είπε ”όχι δε θέλω να φύγω”. Τον απείλησα πως θα καλέσω την Αστυνομία και μου απάντησε ”good luck”. Με κοιτούσε πολύ περίεργα και χαμογελούσε διαβολικά», λέει η 26χρονη εξηγώντας πως σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός κατοίκου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 85χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο

«Εγώ μιλούσα επίτηδες δυνατά. Βγήκε ένας άνδρας τότε στο μπαλκόνι, με ρώτησε τι συμβαίνει, του είπα ότι αυτός με ακολουθεί, και εκείνος είπε στο δράστη να φύγει. Τότε, εκείνος ενοχλημένος έφυγε από την άλλη. Όχι απλά δεν φοβήθηκε αλλά ίσα ίσα που ενοχλήθηκε επειδή ανακατεύτηκε και άλλος» τονίζει.

Παράλληλα, η 26χρονη καταγγέλλουσα σκιαγραφεί και το προφίλ του μυστηριώδη άνδρα που την πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις κάνοντας λόγο για ένα επιθετικό τύπο.

«Ηταν κοντούλης, αδύνατος, καστανόξανθος γαλανομάτης, ηλικία γύρω στα 20 με 30. Σίγουρα μου φάνηκε επιθετικός. Ένας τύπος που του φωνάζεις και δεν φεύγει και σε ακολουθεί από πίσω, ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία να σου επιτεθεί. Να’ ναι καλά ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε από το μπαλκόνι του», αναφέρει το παρολίγον θύμα του «δράκου» η οποία τον αναγνώρισε αμέσως μόλις οι Αστυνομικοί της έδειξαν τις φωτογραφίες του.

Πηγή: protothema