Δράμα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δυστύχημα του δημάρχου Δοξάτου, Θέμη Ζεκερίδη

Θέμης Ζεκερίδης δήμαρχος Δοξάτου θάνατος τροχαιο

Υπέστη ανακοπή στον δρόμο για το νοσοκομείο της πόλης

Τραγωδία που σκόρπισε θλίψη στη Δράμα σημειώθηκε σήμερα (17/6) το πρωί, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ο δήμαρχος Δοξάτου, Θέμης Ζεκερίδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο δήμαρχος Δοξάτου, Θέμης Ζεκερίδης, υπέστη ανακοπή, και κατέληξε στο νοσοκομείο Δράμας μετά από τροχαίο.

Το τροχαίο συνέβη, σήμερα το πρωί, λίγο μετά την έξοδο από την Εγνατία Οδό προς Αμφίπολη και Δράμα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Δράμα: Εχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ο δήμαρχος Δοξάτου, Θέμης Ζεκερίδης

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι διασώστες τον απεγκλώβισαν με μεγάλη δυσκολία ενώ έφερε κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα. Στο δρόμο προς το Νοσοκομείο Δράμας υπέστη ανακοπή. Παρότι τον επανέφεραν και ανέκτησε τις αισθήσεις του, μετά από λίγο, κατέληξε εντός του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης  Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε η Αννα Παναγιωτοπούλου

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για το τραγικό τροχαίο του Θέμη Ζεκερίδη είναι η εξής:

«Σήμερα (17 Ιουνίου 2023) και ώρα 08.00 περίπου, στο 27ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μεσορράχης – Αμφίπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Δ.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό του 70χρονου οδηγού, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών».