Εδεσσα: Ενας 16χρονος και ένας 19χρονος ανάμεσα στους νεκρούς του τροχαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

τροχαίο Έδεσσα

Μετωπική η σύγκρουση με την νταλίκα

Νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στην Εδεσσα, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πέντε άτομα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το μοιραίο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι 5 άντρες που σκοτώθηκαν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλικά. Το τροχαίο στην Εδεσσα άφησε πίσω πέντε νεκρούς και έναν τραυματία. Θύματα όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο ΙΧ.

Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων εκ των πέντε ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με νταλίκα στον Περιφερειακό στην Εδεσσα. Πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55, 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι ήταν εργάτες σε αγροκτήματα.

Σημειώνεται ότι ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο μοιραίο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στην Ημαθία: 36χρονος έχασε στη ζωή του σε τροχαίο

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικό βίντεο από το τροχαίο με τους πέντε νεκρούς στην Εδεσσα

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου του 2023, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε άτυχοι άνδρες συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο κινούνταν προς Ριζάρι Πέλλας, πέρασε το τούνελ που βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό πάνω από την Εδεσσα και μετά την στροφή για άγνωστο λόγο το ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα που ήταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση τον Αγρα Εδεσσας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν ο οδηγός και οι τέσσερις επιβαίνοντες του ΙΧ ενώ ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.