Εντονη κριτική στον Κασσελάκη από τους γονείς του Ζακ Κωστόπουλου: «Δεν έκανε καμία αναφορά στο όνομα του»

Κωστόπουλος σαν σήμερα

Η αναφορά τους στην πέμπτη επέτειο του θανάτου του

Δυσαρεστημένοι με το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκανε καμία αναφορά στον Ζακ Κωστόπουλο, είναι οι γονείς του.

Μάλιστα εξέφρασαν τη δυσφορία τους καθώς ένας αρχηγός κόμματος πλέον, που ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, δεν έκανε καμία αναφορά στο όνομα του Ζακ. Πόσο μάλλον, όπως τονίζουν, όταν την προηγούμενη Πέμπτη ήταν η πέμπτη επέτειος του θανάτου του.

Όπως επισημαίνουν οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου «ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κασσελάκης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του Ζακ, παρόλο που την περασμένη Πέμπτη ήταν η πέμπτη επέτειος του θανάτου του. Είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βγεις έξω με το σύντροφό σου και κανένας να μη σε χλευάζει ή να μη σου επιτεθεί. Όμως για χιλιάδες ανθρώπους στη Ελλάδα αυτό είναι ανέφικτο και επικίνδυνο. Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στερούνται πολλά δικαιώματα και οι ζωές τους είναι αβίωτες».

«Περιμένουμε από έναν αρχηγό που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον, όπου όλες οι ζωές θα έχουν αξία και θα μπορούν να βιωθούν με αξιοπρέπεια και ευημερία», υποστηρίζουν ακόμη.

H ανάρτηση των γονιών του Ζακ Κωστόπουλου

«Ο Ζακ έδωσε μεγάλες μάχες και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και όχι μόνο. Δολοφονήθηκε για τις ταυτότητες του και σύρθηκε μέσα από τη λάσπη. Οι δολοφόνοι του είναι ακόμη ελεύθεροι. Ο νέος αρχηγός του ΣΎΡΙΖΑ Σ. Κασσελακης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του Ζακ, παρόλο που την περασμένη Πέμπτη ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του.

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης: "Θα ζητήσουμε Προανακριτική για το μπάζωμα στα Τέμπη"

Είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βγεις έξω με το σύντροφό σου και κανένας να μη σε χλευάζει ή να μη σου επιτεθεί . Όμως για χιλιάδες ανθρώπους στη Ελλάδα αυτό είναι ανέφικτο και επικίνδυνο . Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στερούνται πολλά δικαιώματα και οι ζωές τους είναι αβιωτες.

Περιμένουμε από εναν αρχηγό κόμματος που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου όλες οι ζωές θα έχουν αξία και θα μπορούν να βιωθουν με αξιοπρέπεια και ευημερία. Στη συνάντηση μας με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2022 μας είπε ότι ο Ζακ ήταν ένας σπόρος. Ελπίζουμε αυτός ο σπόρος να καρπισει με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν την εξουσία να κάνουν αλλαγές.

Οι γονείς του Ζακ Κωστοπουλου»

Σημειώνεται πως διαδικτυακοί φίλοι της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου σχολιάζουν πως η Έφη Αχτσιόγλου είχε κάνει ανάρτηση με αφορμή τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του νεαρού άνδρα.