Εντοπίστηκε η 37χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πειραιά

Θεσσαλονίκη

Πολίτες βοήθησαν στην έρευνα με πληροφορίες για σημεία που εθεάθη

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 37χρονης Σ.Γ., η οποία είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Πειραιά, καθώς εντοπίστηκε σώα και αβλαβής.

Η 37χρονη εντοπίστηκε σήμερα (26/10), δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Μάλιστα, την εντόπισε οικείο της πρόσωπο, το οποίο κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017».

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” για την 37χρονη είναι η εξής:

«Η περιπέτεια της Σαρίνα (ον.) Γεωργίεβα (επ.), 37 ετών, έληξε σήμερα, 26/10/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Συγκεκριμένα, η Σαρίνα (ον.) Γεωργίεβα (επ.), εντοπίστηκε από οικείο της πρόσωπο, το οποίο κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017». Ο Οργανισμός μας ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών, η Σαρίνα (ον.) Γεωργίεβα (επ.), 37 ετών εντοπίστηκε στην περιοχή του Πειραιά. Η Σαρίνα (ον.) Γεωργίεβα (επ.), είναι καλά στην υγεία της και λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται.

Σημαντική κρίθηκε, επιπλέον, η κινητοποίηση ευαισθητοποιημένων πολιτών, οι οποίοι επικοινώνησαν με την «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017» μεταφέροντας πληροφορίες που αφορούσαν σε πιθανά σημεία, στα οποία εθεάθη η ενήλικη.

Διαβάστε επίσης  Συναγερμός για την εξαφάνιση 51χρονου στην Καρδίτσα

Άμεσα, για την εξαφάνισή της Σαρίνα (ον.) Γεωργίεβα (επ.), κινητοποιήθηκε η ειδική Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» μαζί με τη συνδρομή Ψυχολόγων του Οργανισμού μας.

Να σημειωθεί ότι τις πληροφορίες που λάβαμε από πολίτες και αφορούσαν σε πιθανά σημεία εντοπισμού της ενήλικης, ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά Σαρίνα (ον.) Γεωργίεβα (επ.), 37 ετών και την οικογένεια της για οτιδήποτε χρειαστεί».