ΕΟΔΥ: Στο “πράσινο” η χώρα συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη

Πέλλα, Γερμανία κορονοϊός, κρούσματα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης Νοσημάτων

Ο ΕΟΔΥ επισημαίνει ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να κατέχει μια από τις καλύτερες θέσεις στην Ευρώπη ως προς τον κορονοϊό παρά το ρεκόρ νέων κρουσμάτων της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ, η Ελλάδα εξακολουθεί να κατέχει μια από τις καλύτερες θέσεις στην Ευρώπη, και όχι μόνο, αναφορικά με τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού στον πληθυσμό, αλλά, και στα μέτρα που λαμβάνονται για την ανίχνευση και έγκαιρη πρόληψη της νόσου που προκαλεί, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC).

Ο ΕΟΔΥ επισημαίνει ότι αυτό προκύπτει από ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC), η οποία δημοσιεύθηκε στις 15/10/2020 και αφορά την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση στην Ευρώπη, σε μια συντονισμένη προσπάθεια περιορισμού της κινητικότητας μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών, και κατά συνέπεια και της πανδημίας COVID-19.

Οι συστάσεις αυτές εγκρίθηκαν από τα κράτη μέλη της ΕΕ στις 13 Οκτωβρίου 2020.

Click4more: Σημεία και τέρατα είδε ο Χαρδαλιάς στην Κοζάνη! Έδωσε στεγνά τα ονόματα μπαρ με κρούσματα! – Το πάρτι με τους 11 θετικούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *