Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: Το είχε “σκάσει” από ψυχιατρική κλινική

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου

Με βεβαρημένο παρελθόν ο 54χρονος δράστης

Ατομο με βεβαρημένο ψυχιατρικό παρελθόν φέρεται να είναι ο 54χρονος που το πρωί της Τετάρτης τραυμάτισε με μεγάλο μαχαίρι τέσσερα άτομα στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα.

Νέα στοιχεία για την επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου το πρωί της Τετάρτης έρχονται στη δημοσιότητα, καθώς ο 54χρονος δράστης είχε δραπετεύσει από ψυχιατρική κλινική.

Ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα από το οποίο, άγνωστο πώς αλλά και πότε, κατάφερε να δραπετεύσει, αναφέρει το newsbomb.gr.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί στην οδό Γρηγορίου Κουσίδη στου Ζωγράφου, όταν ο 54χρονος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε περαστικούς με αποτέλεσμα να τραυματίσει 4 εξ αυτών.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα στοιχεία που σοκάρουν - “Τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 54χρονος, ο οποίος είναι τοξικομανής, στη συνέχεια ταμπουρώθηκε σπίτι του, όπου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του αλλά τον έσωσαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που μπήκαν στο σπίτι του.

Όσο για τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα σε χέρια και πόδια και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *