Επίθεση με βιτριόλι: Τι δήλωσε συγκρατούμενη της Εφης Καρακάντζουλα για τη ζωή της στη φυλακή

βιτριόλι επίθεση φυλακές

Τέλος τα μεροκάματα στη φυλακή για την δράστιδα

Περιποιημένη και κοκέτα παρουσιάζει την Έφη Κακαράντζουλα, δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μια συγκρατούμενη της στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Επίθεση με βιτριόλι: Σύμφωνα με την συγκρατούμενη της, η οποία κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι, η δράστιδα κυκλοφορεί στις φυλακές πάντα καλοντυμένη και βαμμένη, ενώ την σταμάτησαν από τα μεροκάματα γιατί πιάστηκε να έχει κλέψει ρούχα από τις φυλακές.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που φέρεται να πυροβόλησε τον γιατρό μπροστά στα μάτια της κόρης τους, είπε στον ΑΝΤ1 ότι η Έφη Καρακάντζουλα είναι μια γυναίκα ψυχρή, που δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεση με το βιτριόλι, ενώ έχασε το δικαίωμα να κάνει μεροκάματα στην φυλακή, καθώς έκλεψε κάποιο ρούχο από την αποθήκη των φυλακών.

Ακόμη δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στην φυλακή από άλλες συγκρατούμενες και πως σε όλες τις κρατούμενες κάνει εντύπωση πως η εν λόγω γυναίκα είναι πάντοτε περιποιημένη, καλοντυμένη και βαμμένη συνέχεια, καθώς και ότι προσέχει την σιλουέτα της, ακόμη και μέσα στην φυλακή.

Πηγή: ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *